Geile amateur elizabeth69 (23)

Acties

Informatie

elizabeth69 (23)

Bericht van elizabeth69

Ik ben heel lief en vrouwelijk)) hetzelfde meisje dat weet hoe ze voor een man moet zorgen)) Ik zal het kind leren de problemen van het leven te vergeten) als je bij mij bent, is er alleen ik en onze passie)

Informatie over elizabeth69

Naam: elizabeth69
Leeftijd: 23
Woonplaats: Latviai
Ik spreek: DE
Lichaamsbouw:
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Mijn favoriete eten is garnalenpasta. Zoals zoete kaneelbroodjes en drink graag Ik hou van bourbon met ijs. In de ochtend drink ik koffie zonder suikercr�me. Mijn hobbie(s): Ik speel graag gitaar, ik componeer muziek. In mijn vrije tijd dans ik op een paal.. Mijn favoriete muziek is Sexy, langzame en sensuele muziek die opwindend kan zijn.. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik hou van een man die weet hoe hij een meisje moet bevredigen in al haar verlangens. Een eerlijke en romantische kerel is mijn droom. De man is romantisch.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik vind het heerlijk om bovenop te zitten om alle en mijn favoriete plekje(s) zijn Het maakt niet uit op welke plaats. Het belangrijkste is de geliefde man, de nachtelijke hemel en bo. Bij mannen val ik op hun . Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Mijn karakter is zachtaardig en flexibel. Ik hou van grappen maken en lachen.. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: Mijn glimlach die me terug laat glimlachen. Haar dat van kleur kan veranderen. Handen die weten hoe . Mijn levensdoel is: vind harmonie. Mijn levensmotto is: Mijn motto:. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Ik hou niet van beledigingen en harde fantasie�n.. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou